Описание:

Агровариант ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, регистрирано със седалище и адрес на управление град Търговище. Основната сфера на дейност, в която се развива е селското стопанство.
Агровариант ЕООД е фирма, която се занимава с производство, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, която включва зърнени култури. Произвежда висококачествени зърнено - хлебни и зърнено - фуражни култури, които са различни сортове и са с отлични показатели.
За своите клиенти, предприятието отглежда и предлага висококачествени зърнени, технически и фуражни култури като
- пшеница;
- царевица;
- ечемик.
За изпълнението на своите производствени дейности, Агровариант ЕООД използва селектирани семена и освен това непрекъснато се стреми да обновява селекцията с цел постигане на още по - добри резултати. Също така, на разположение са екип от висококвалифицирани кадри, както и богата материална и техническа база. ла, като един от лидерите в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

Ключови думи
производство пшеница, производство царевица, селскостопанска продукция, производство ечемик, АГРОВАРИАНТ ЕООД, селскостопанска продукция Търговище, производсво селскостопанска продукция

Споделете:

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми