Описание:

Йелоу Такси - Yellow Taxi

"Йелоу 333 АД е таксиметрова компания, лидер в предлагането на качествена и комфортна таксиметрова услуга.

 

 

За Yellow taxi
Компания Yellow Taxi е основана през 1998г. в град София. През годините тя успя не само да се наложи на пазара, но и да стане предпочитана марка на много свои клиенти.

Днес фирмата притежава над 1000 таксиметрови коли, които се грижат за бързината, комфорта и коректното обслужване на своите клиенти. Успяхме да въведем разплащане с пос терминал и вече над 12 000 наши потребители ползват тази услуга.

Един от основните приоритети на Yellow taxi са екологичните пътувания. Ако искате да се возите в електромобил, вече можете да го направите. След като премина успешно няколкомесечен тестов период, електрическото такси на Yellow taxi започна да се движи в София. Така българската столица се нарежда сред редицата европейски градове с електро таксита.

За да подпомогнем своите клиенти, разработихме и внедрихме в своята дейност GPS система, както и възможност за онлайн поръчки. Клиентите със смарт телефони могат да използват и удобното за поръчка мобилно приложение „Yellow Taxi 91119“ .

Фирмата изгради през годините множество партньорства с различни организации и компании, които се доверяват на Yellow taxi за развитието на своя бизнес.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001, което гарантира качествени услуги и удовлетвореността на клиентите, шофьорите и служителите й.

 

title]

 

Всеки  е ценен клиент за фирма "Йелоу 333 АД"

 

Споделете:

Коментари

Днеска имах "честа" да ме вози ужасно арогантен шьофор който си позволи да ми повишава тон,без да съм го обидил или казал нещо вообще.Обърнете внимание на възпитанието на водачите си,позволяват си прекалено много с клиентите!!!!!!

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми

това посещение ще бъде зачетено след като рефрешнете страницата или поcетите друга