Описание:

Partybus / ПартиБус

Насладете се на най-голямото забавление на колела в София и страната! Изживейте един незабравим купон с неповторимите емоции в нашия Partybus.

Какво ви очаква в Partybus?

–  2000 Watts  музика,  LED TV, мини бар, климатик

–  екзотични танцьорки и танцьори, DJ

–  капацитет до 18 души

Partybus e най-доброто място за вашето ергенско или моминско парти. Може просто да купонясвате като обикаляте нощна София или да използвате луксозен превоз. Partybus е подходящ за трансфери на VIP гости и на корпоративни клиенти.

 

Нашият автобус Ви гарантира незабравим купон с приятели по улиците на София.

Защо не обиколите всички дискотеки като истински звезди?

Защо просто не се позабавлявате с Вашите приятели?

Направете Вашия празник незабравим и различен. 

Защо PartyBus е най-подходящ за Вашето парти?

 

Защо PartyBus е най-подходящ за Вашето парти?

Ако се чудите кое е най-подходящото място за Вашето частно или тематично парти – това е PartyBus.  Парти автобусът ви предлага оптимален комфорт и страхотна парти атмосфера.

Голямото предимство на PartyBus е, че купонът започва веднага след като се качите.  Подходящата музика и светлинните ефекти ще ви помогнат да се забавлявате напълно и да се отпуснете максимално.

Когато наемате PartyBus за вашето парти вие ще се забавлявате през цялото време. Кожените сепарета, качественият саунд и светлинните ефекти ще допринесат за големия купон. Може да обикаляте по различни клубове или просто да танцувате под ритмите на 2 kWats музика в PartyBus.

Най-големите предимства на PartyBus са:  

Истинско часто парти – Вие и вашите приятели ще усетите страхотна денс атмосфера, за разлика от лимузина. Всеки ще има своето свободно пространство и  ще може да се наслаждава на купона.

Обиколка на нощна София и постоянен купон докато обикаляте дискотеките. Цялата компания ще бъде на едно място и няма нужда да се търсят различни варианти за транспорт.

Партибус е уникално и незабравимо преживяване, и може да се съобрази с всички вашия желания, и очаквания за качествено парти. Винаги можем да органираме с ваше съдействие програма за вечерта с множество изненади за главните лица в купона.

Организация на тематично парти, което да бъде уникално по рода си. Партитата могат да бъдат на тема музика от 90-те години, като всички участници да спазват дрескод. Идеите могат да се раздвижат до тематично парти с хавайска музика, тематични облекла и много други.

Партибус е подходящ за:

Ергенски и момински партита

Абитуриентски и абсолвенски партита

Рождени дни

Корпоративни и фирмени партита

Парти преди голям концерт (спортно събитие) и транспорт до мястото на събитието

Разходка из нощните заведения в града

Тематични партита

Хелоуин и други

Резервирайте сега Partybus на тел: 0876 944905;  0899 100064 или чрез FB страницата ни: www.facebook.com/Partybus.bg

Споделете:

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми