Описание:Райков сервиз ООДОсновната дейност на Райков сервиз ООД е свързан с:

производството, монтажа и ремонта на газстанции, бензиноколонки, комбинирани бензиноколонки, 

модулни газстанции и бензиностанции, сервиз и оборудване за бензиностанции и газстанции, изграждане на битови и промишлени газови инсталации за природен газ и пропан-бутан, търговия с пропан-бутан и метан, внос и сервиз на компресори за метан, гаранционна и извънгаранционна поддръжка. 

Предлагат се различни видове бензиноколонки, като всички те са съобразени с нормативните изисквания на закона и с предпочитанията на клиентите. Модулните бензиностанции и газстанции също са няколко вида, според размера и вида на цистерната. Те се изработват по поръчка, за конкретните нужди на всеки клиент, като същевременно се придържат към изискванията, определени в закона.

Фирмата произвежда и комбинирана колонка за светли горива и втечнени въглеводородни газове, регистрирана под № 4164 в регистъра на одобрените за използване типове средства за измерване. Дружеството има лиценз № 48/2004г. за производство, ремонт и оборудване на газстанциите.

Всички продукти и услуги, които предлага Райков сервиз ООД, се извършват от специалисти с богат опит и квалификация, които вземат под внимание всяко изискване на клиентите и го изпълняват качествено и в срок. 

Фирма Райков сервиз ООД е създадена на 13.06.2003 година с решение на Хасковски окръжен съд по фирмено дело № 258, със седалище и адрес на управление град Димитровград, ул. „Хан Аспарух“ №45. Дружеството има статут на дружество с ограничена отговорност.

Райков сервиз ООД  разполага с екип от изключителни професионалисти в тази област, честността и коректното им отношение са на  ниво непостижимо за други. Те са професионалисти поради дългогодишния си опит, но също така търпят постоянно развитие като се стремят да надграждат себе си. Ако държите на спазването на тези условия то без колебание трябва да изберете сигурността и да се обърнете към Райков сервиз ООД .

 

За повече информация относно фирмата, кликнете на снимката или се обадете на  Резултат с изображение за пнг икони телефон  0888584244header

 Райков сервиз ООД - защото всичко е от значение !!! 

Споделете:

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми