Описание:

Студио „Матини Слим“Студио „Матини Слим“

 

Ние от Студио „Матини Слим“ сме екип от професионалисти, добре запознати с прилагането на алтернативната медицина, медицинската козметика, както и науките за правилно и здравословно хранене.

Повече от 5 години сме на пазара и за това време сме се доказали и утвърдили като едно от най-добрите студия, предлагащи алтернативна медицина и висококачествени медицински и козметични услуги, а в историята на нашата практика можем да се похвалим с повече от 5000 доволни клиенти.

През тези 5 години ние израствахме заедно с Вас, за да можем постоянно да отговаряме на Вашите нужди от качествени услуги на добри цени.

Години наред инвестираме в качествена и ефективна апаратура.

Към днешна дата разполагаме с единствения по рода си апарат 4 в 1 за медицинско-козметични процедури в цялата страна.

Съчетаващ в себе си висока ефективност в постигането на най-добри резултати за най-кратко време, този апарат е последна дума на инжинерната мисъл.За нас медицинската насоченост за разглеждането и третираето на Вашия проблем е много важна.

Екипът на студиото се ръководи и състои от медицински лица с висока степен на специализация в науки като броматология – наука за правилното хранене, козметика, хомеопатия, ботаника, фармакология и фармакогнозия.

Вярваме силно, че за воденето на здравословен начин на живот и поддържането на добра фигура не са нужни глад и лекарства.

От нас може да очаквате професионално отношение и съвети в борбата със затлъстяването, медицинските и козметични проблеми.

Нашата цел е да Ви помогнем да изваяте и запазите добрата си фигура.

Стремим се да изградите правилни хранителни навици и да поддържате теглото си много по-лесно от преди.

Ние Ви даваме не само пълна и изчерпателна информация към кои храни сте толерантни, но ви изготвяме най-подходящият за Вас хранителен план.

И не само това: можем да сме Ви от помощ при диагностиката и лечението на различни заболявания.

Да сме до Вас, когато искате да подобрите здравето и красотата си, да се почувствате отпочинали, отново тонизирани, млади и красиви.

title]

title]title]

 

 

 

РАБОТНО ВРЕМЕ
Понеделник - Петък 08:30 - 17:30
Събота Почивка
Неделя Почивка

 

Споделете:

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми