Описание:Адара Джебарова ЕООД- Ясновидство и консултацииЯсновидката Дарина се занимава с ясновидения, диагностики и прогноза по различни проблеми от живота.

Адара Джебарова ЕООД

Ясновидката Дарина се занимава с ясновидения, диагностики и прогноза по различни проблеми от живота

Можете да питате относно въпроси, свързани с диагностика на проблеми от здравословен характер, което не изключва реалната медицина; относно отхвърляне и предпазване от негативни влияния; относно вълнуващи Ви въпроси! Консултациите се извършват, както при пряк контакт, так и дистанционно по телефона и Интернет.

Вие можете да получите отговори и съвети относно вълнуващи Ви въпроси, свързани с Вашето настояще, минало и бъдеще! Това можете да направите, задавайки въпрос или просто свързвайки се с Дарина. Ако сте в кризисен период! Ако пред вас стои нерешим проблем или вече той е налице! Или просто Вашето любопитство не Ви дава покой относно определен въпрос! Можете да попитате тук или просто да се свържете с нея! Направете това, преди да е настъпила кризата!

За ДАРИНА

Посветена е в ясновидство, прогноза и диагностика на различни проблеми. Лечител. В работата си служи на Идеята за единство и хармония на Душа, тяло и природа. Повлиява, облекчава, подпомага неутрализирането и премахването на болката. Обучена е в "Метода на Джуна". Неутрализира и премахва при нужда частично и практика са бизнес прогнози и реализация.

ПОСЛАНИЕ

от авторката Дарина Русинова (Джебарова)

Cover_D_Rusinova-500

Авторката споделя: " Посланието" е един текст, който "пристигна" при мен през далечната 2004 година, един текст, в който мнозина ще намерят и открият вратичката или посоката на своето трудно ежедневие.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Казвам се Дарина, можете да се свържете с мен за ясновидения, диагностики и прогноза по различни проблеми от живота! Ясновидението се намира на линията Всемирното Бяло Братство. Често в контакт с Учителя Петър Дънов, или, както мнозина го знаят, Беинса Дуно. Лечител.
А сега за мен. Моят зодиакален знак е Риби. Родена съм в малък град, намиращ се на 5 километра от местността Демир Баба, която много етноси почитат като чисто и свято място, помагащо на много хора. Двадесет и пет години живея в град Шумен, който се намира на 15 километра от известната местност Мадара. Това определено оказва влияние на моята дарба. Майка на две деца. Завършила съм гимназия в родния си град, полувисш медицински институт в София по специалност Социален работник; Шуменския университет - Социална педагогика. Наследница съм на два големи рода в Североизточна България. Като социален работник съм работила в различни сфери на социалната деятелност, което ме срещна с много хора и съдби. Съдбата ме застави в продължение на много години да овладея различни професии, за да имам работа. Нямах възможност да избирам. Важно беше да бъда на работа и да имам доходи в името на семейството. По този начин аз натрупах голям опит, закалиха ме трудностите и препятствията! През 1998 година бях "въвлечена в автомобилна катастрофа" – така често говоря за това събитие, което преобърна моя живот. За пореден път трябваше да се започва от начало, но вече към обикновената жена, съпруга и майка, се прибави и задължението да помагам на търсещите. Оттогава съм тих и скромен боец за Истината. Истината, която хората често подтискат. Срещнаха ме с Кубрат Томов. Той направи констатация, че моята Дарба е вродена и, досега, никой не е обърнал внимание на моето поведение и моя характер. Събитието просто е "доотключило" моите способности.

Така започна моят живот на ясновидец, вече много години. Започнах в Шумен, после – във Варна, София, Пловдив. Вземах участие в много телевизионни предавания – на телевизия "Херос", "Канал 3", "Канал 8". През 2003 година бях водеща на предаването „Часът на Съзерцанието” на съществуващата тогава телевизия „Топ Телевизия”. Участник съм в първия сезон на телевизионната продукция "Ясновидци". През тези години много мои статии видяха свят.
Сега за моята дарба. Помнете, че ясновидецът дава само прогнози и предписания относно определен въпрос, а питащият често е сам по време на разрешението му! При здравословен проблем за неговото преодоляване помага лечение "По метода на Джуна". Искам да отбележа, че в този процес Ясновидението и консултацията имат три страни: питащият, ясновидецът , а при мен – и УЧИТЕЛЯТ!

На снимките ще видите проявление на тази дарба.

Искам да благодаря на г-н Кубрат Томов – учен-енциклопедист, философ и езотерик, за съветите, които е давал и ми дава, защото да имаш такава дарба – това е огромна отговорност! Благодаря! Искам да благодаря и на тези хора, които досега се допитваха до мен! Защото за дарбата, колкото и да не е голяма, най-добрата оценка дават хората, или седящият насреща.

Можете да питате относно въпроси, свързани с диагностика на проблеми от здравословен характер, което не изключва реалната медицина; относно отхвърляне и предпазване от негативни влияния; относно вълнуващи Ви въпроси! Консултациите се извършват, както при пряк контакт, так и дистанционно по телефона и Интернет.

Споделете:

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми

това посещение ще бъде зачетено след като рефрешнете страницата или поcетите друга