Ален Делон на 84 – красивото лошо момче с ангелско лице

новини

Романтичен пронизващ поглед, иронична усмивка – какво повече се иска за едно лице, изтъкано от греховност?

Милиони жени по цял свят въздишали над снимките на френския секс-символ. Дори и днес Ален Делон е еталон на мъжката красота за много представителки на нежния пол.

Актьорът никога не криел пороците си – алкохол, връзки с мафията, престъпления и опасни интриги с жени. И признавал, че държи постиженията си именно на дамите. Влюбчивият Ален не можел да живее без страстни трепети в сърцето, но дори и когато бил обвързан, не се и опитвал да пази вярност. Делон не вярва в моногамията и има свободни възгледи за брака. Официалните връзки изобщо не променяли стила му на живот и той прекарвал свободното си време в компанията на манекенки и проститутки.

Ален имал късмет с постоянните си партньорки – случил на интелигентни жени, които прощавали „малките“ му слабости. Сега вече Ален се е пенсионирал и заявява публично, че жените са зло. Но при това необходимо и задължително зло.

Легендата на френското кино днес навършва 84. Чудесен повод да си припомним за един от най-големите секссимволи на миналия век… Тайните на прелъстяването Ангелско лице и дяволска душа – това е взривоопасният коктейл. И Ален Делон винаги го е знаел.

На актьора изобщо не му се налагало да прелъстява някого – момичетата сами му се нахвърляли, очаровани от образа му на герой-любовник… И чак по-късно забелязвали втората му природа, но не намирали сили да зарежат „лошото момче“. Та злото е толкова привлекателно и вълнуващо! Но кого всъщност е обичал Ален? В едно интервю той изпуска следната реплика: „Бих искал всички да ме обичат толкова, колкото аз сам се обичам“.

Източник: Епицентър.бг

Сподели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Най популярни

На фокус

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!