Описание:Алпи Комерс ООДБонбонена фабрика АЛПИ е създадена през 1995 година и е водеща българска компания с традиция в производството на бонбони. От октомври 2001г. фабриката разполага с нова собствена сграда със застроена площ от 5300кв.м.

Заводът работи по свои уникални технологии, разработени в тясно сътрудничество със специалисти от Университета по хранителни технологии, гр.Пловдив, катедра "Захар и захарни изделия", начело с проф. Хаджикинов.
 

Предлаганите асортименти включват повече от 30 артикула, сред които са:

карамелажни и дъвчащи бонбони, зърнени бонбони КРИС КРИС, билкови бонбони с ментол и евкалипт, както и серия от функционални продукти, в областта на нутрикозметиката.

 

Продуктите на АЛПИ са представени на много изложения за иновации, за интелектуална собственост, търговски изложения и панаири по целия свят.

 

Получени отличия и награди:

Златни медали на Международен панаир Пловдив - 1997, 2002, 2005 и 2007 г., златни медали на изложенията "East-West Euro Intellect" в Дубай, Обединени арабски емирства, "Най-добри стоки и услуги на руския пазар", "ARHIMED-2001 "в Москва (Русия), както и GRAND PRIZ на посетителите в най-голямото изложение за интелектуална собственост "Inpex XVІІІ", Питсбърг (САЩ), а още и Токио, Брюксел и др. През 2006 г. на изложението SIAL Париж, функционалният продукт SLIMBO попадна в класацията ТОП 200 на Световните иновации.

Парфюмиращият бонбон ДЕО носи приз за Световна иновация за 2011 г в областта на храните, на Международния иновационен панаир IEI 2011 в Женева.
Фабриката е носител на приза Иновативно предприятие на годината два пъти - през 2007 и 2012 г. 

Златна мартеница, връчена от Съюз произведено в България - съюз на малкия и средния бизнес - през 2015 г. и грамота за иновативно предприятие, завоювало позиции на вътрешния и международни пазари.

 

Фирмата остава вярна на своите традиции и продължава да инвестира в нови продукти и технологии, съзнавайки, че най-силната й страна са иновациите.

 

За повече информация посетете представителният Уеб сайт на АЛПИ, като кликнете на снимката   title]

title]

 

Алпи Комерс ООД - Производство на дъвчащи бонбони. Безплатен телефон за заявки - 080011024

Споделете:

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми