Белият дом грейна за Коледа! Мотото е „духът на Америка“!

новини

На официалния канал на Белият дом в Youtube беше публикувано видео, което показва как първата дама на САЩ се подготвя за Коледа. Самата Мелания Тръмп също сподели в профила си в Twitter няколко кадъра с празничната декорация.

Тази година официалната резиденция на президента на САЩ е декорирана в бели и златисти нюанси и много американска символика.

Акцент в Източното крило е голям смърч, украсен със златни звезди, елегантни топки, миниатюрни американски знамена и панделки в цветовете на националния флаг.

Официалното коледно дърво на Белият дом е високо над 18 фута и е допълнено от хартиени цветя, които символизират всеки щат на Америка.  

Според съобщения в медиите създаването на коледния декор е започнало още през лятото. В Белия дом са били донесени 29 вечнозелени растения. „Радвам се да ви покажа тази красива и патриотична украса“, Мелания коментира видеото в своя Instagram, наричайки го „духът на Америка“.  

„Духът на Америка грее в Белия дом! Радвам се, че споделям този прекрасен дух на патриотизъм с всички вас и се радвам, че всеки може да почувства красотата на коледния сезон на # Коледа!“, написа Мелания Тръмп.

За трета поредна година 49-годишната Мелания Тръмп следва традицията да показва коледните интериори на Белия дом на американците. Миналата година потребителите на социалните медии разкритикуваха първата дама, че е избрала кървавочервени коледни елхи. В третия си опит да украси Белия дом за Коледа, тя се отказа от екстравагантни решения, избирайки вечна класика.

Източник: Епицентър.бг

Сподели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Най популярни

На фокус

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!