Описание:

title]

 

Нашия екип на ВиК-SOS е предпочитания партньор за отстраняването на аварии и извършването на услуги по Вашата ВиК инсталация.

 

Ние разполагаме с множество квалифицирани водопроводчици за извършване на спешни ВиК услуги с високо качество на достъпни цени за гр. София и района.

 

Ние реагираме в рамките на час при свободен екип!

 

 

title]

 

ВиК-SOS Услуги

 

Екипа на ВиК-SOS е част от групата SOS-ремонти, които са лидери с над 20 годишен опит във вътрешните ремонти на къщи, апартаменти и офиси предимно в гр. София и района, но също така и не малък брой завършени обекти в други области на страната, основно в туристическия бранш. Нашите екипи са винаги на Вашите услуги.

За екипа на ВиК-SOS е важно всеки ремонт, рециклиране или изграждане на нова ВиК инсталация, да бъде извършен на първо място от квалифицирани служители и на второ само с реномирани ВиК части, който ще значат дълъг живот на вашата водопроводна или канализационна инсталация, защото всяка неупотребена капка вода по направление е прахосване на един от най-важните ресурси.

 

 

ВиК-SOS услуги

 

Винаги изисквайте от своя водопроводчик /представител на ВиК-SOS/ визитна картичка, с която ще можете да се възползвате от 5 до 10 % отстъпка при извършване на следваща ремонтна услуга на Вашия адрес.

Ако не разполагате с визитка, но сме посещавали вашия адрес не се колебайте да заявите горното на нашия оператор.

 

title]

 

title]

 

 

или
e-mail : sos-remonti@abv.bg

Разчитайте на бърза реакция, при спешни случай, аварии и качествено обслужване и достъпни цени 24/7  за София и района.

Споделете:

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми