Описание:

 Детска градина и ясла София център ,,Йор Кидс“Детска градина и ясла София център ,,Йор Кидс“ е мястото, където децата се чувстват обичани, разбирани и ценени. Детска градина и ясла София център ,,Йор Кидс“

,,Всичко, което наистина трябва да знам, за да се науча как да живея, какво да правя, как да се държа, съм научил в детската градина.‘’

 

 

Детска градина и ясла София център ,,Йор Кидс“

Детска градина и ясла ,,Йор Кидс“ е мястото, където децата се чувстват обичани, разбирани и ценени. Тук е мястото, където опитни педагози ще се грижат за тях, ще срещнат приятелчета, ще придобият нови умения и навици, ще получат първите си по-сериозни знания. Персоналът на  детска градина и ясла ,,Йор Кидс“ е отдаден изцяло на грижата, възпитанието и обучението на Вашите деца.

Градината разполага със съвременно обзаведени, просторни и уютни помещения, а материалната база е съобразена с нуждите на децата. Имаме собствена игрова площадка.

Дневен режим детска градина и ясла ,,Йор Кидс“

Всичко, което се случва тук е внимателно обмислено. Дневният режим на децата е гъвкав и балансиран във времето на активни и тихи занимания. В някои от дейностите децата са насочвани от педагози, в други – сами правят своят избор. Предвидено е достатъчно време за ежедневни игри на открито. Голяма част от дейностите протичат под формата на игра, като непрекъснато провокираме желанието и интересът им към научаване на нови неща.

Хранене детска градина и ясла ,,Йор Кидс“

Децата се хранят 4 пъти от детска кухня /кетъринг/, съобразена с възрастовите особености. Градината предоставя възможност за индивидуално меню от детската кухня за деца със специфични хранителни изисквания, като вегетарианство, меню за деца с алергични прояви и др.

За нашите възпитаници ние осигуряваме още:

 • ежедневен медицински филтър;
 • обстоен медицински преглед – всеки понеделник;
 • допълнителни прегледи – при необходимост;
 • медицинско обслужване от спешен център – при необходимост;
 • застраховка за всяко дете;
 • транспорт;
 • постоянно видеонаблюдение и охрана.

За нашите родители ние осигуряваме:

 • писмен отчет за цялостното развитие на детето – два пъти годишно;
 • празник на детската градина;
 • консултации;
 • постоянно видеонаблюдение.

Нашата цел

Създавайки градина и ясла  “Your Kids”  ние сбъднахме и заживяхме с една мечта. Част от тази мечта е и основната ни цел – да създадем едно наистина уютно и спокойно кътче за Вашите деца.

Внимание, любов и старание са трите ключови думи в нашето ежедневие, защото знаем, че няма нищо по-важно за един родител от здравето и спокойствието на детето му.

Екип детска градина и ясла София център ,,Йор Кидс“

Екипа на детската градина е прекрасно съчетание от преподаватели с над 30-годишен опит в работата с деца, и млади, амбициозни специалисти, носещи духа на новото време в обучението и възпитанието на малчуганите.

 

 

Детска Градина и Ясла ,,Йор Кидс“

,,Мъдростта не е горе, на върха, където блести заветната диплома, а там, в пясъчника на детската площадка, в предучилищната група .’’

 

Детска градина и ясла София център ,,Йор Кидс“

 

Споделете:

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми