„Дънди“ дари автомобил и фитнес уреди за нуждите на Крумовград

dundi-krumuvgrad-novini-informatsionni-portali-bg

Иницитивата е продължение на ангажимента на минната компания да подпомага общините и хората в регионите, където осъществава своята дейност.

Община Крумовград получи нови придобивки. Ръководството на „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД дари автомобил за нуждите на местната администрация и фитнес уреди за ползване от всички желаещи да спортуват.


Иницитивата е продължение на ангажимента на минната компания да подпомага общините и хората в регионите, където осъществава своята дейност.


Официалното връчване на ключовете на автомобила, „Тойота Авенсис“, се осъществи в малката зала на „Дънди Прешъс Металс“ в Крумовград. В присъствието на кмета Себихан Мехмед и председателя на Общинския съвет Метин Байрамали, д-р инж. Илия Гърков, изпълнителен директор на минното дружество, подчерта последователното изпълнение на поетите ангажименти от страна на компанията в полза на гражданите на Крумовград.


Дарението стана повод и за кратка импровизирана среща, на която присъстваха още оперативният директор на „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ инж. Любомир Хайнов и Ирена Цакова, директор Разрешителни и правни дейности. Бяха обсъдени важни теми от обществен интерес и развитието на дейността на дружеството.

Илия Гърков пожела безаварийно управление на автомобила и много добри дела в полза на хората от общината. На свой ред Себихан Мехмед благодари и пожела берекет с новите придобивки.


Източник 24rodopi.com

Статия: Епицентър.бг

Сподели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest