Описание:

Счетоводна къща "Евробалaнс" е динамично развиваща се фирма с основен предмет на дейност - счетоводно обслужване на предприятия, счетоводни, финансови и търговски консултации на заинтересовани лица, финансов анализ, данъчни и трудови консултации.

 

В условията на динамична икономическа среда всяка фирма се стреми към намаляване на разходите без влошаване на качеството. Възможност за това е възлагане на счетоводното обслужване на Cчетоводна къща Евробаланс, която ще го прави по-евтино, по-професионално и по-отговорно.
Счетоводна къща Евробаланс е създадена като специализирано счетоводно предприятие през 2002 година. Управителите са с над 30 години практически счетоводен опит в разнообразни сфери на стопанската активност в България.
Ние работим с квалифицирани специалисти и постоянни външни сътрудници за пълно счетоводно обслужване. Използваме модерни счетоводни практики и двустепенен контрол на счетоводните записи.
Нашите основни принципи на работа са: вярно, точно и честно отразяване стопанската дейност на нашите клиенти, взаимно доверие и пълна дискретност.
За договорената цена получавате всичко, така че Ваша грижа да бъде Вашият бизнес, а наша отговорност – Вашето счетоводство и данъци.

 

Ние осигуряваме отлично обслужване на клиенти от 13 страни от ЕС - Дания, Холандия, Финландия, Германия, Австрия, Белгия, Великобритания, Франция, Унгария, Чехия, Полша, Гърция и Румъния.

 

Нашият екип включва дипломирани експерт-счетоводители, магистри по финанси и счетоводство, както и икономически, финансови и правни консултанти.
Ние сме отговаряли на стотици въпроси и бизнес запитвания от сферата на счетоводството, ТРЗ, ДДС, одит, данъчната защита и юридическите области.
Ние сме осигурили за нашите клиенти цялостни решения на различни запитвания и казуси и като са постигали максимален положителен резултат

 

Нашите основни принципи на работа са: вярно, точно и честно отразяване стопанската дейност на нашите клиенти, взаимно доверие и пълна дискретност. За договорената цена получавате всичко, така че Ваша грижа да бъде Вашият бизнес, а наша отговорност – Вашето счетоводство и данъци.

 

title]

Споделете:

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми

това посещение ще бъде зачетено след като рефрешнете страницата или поcетите друга