Описание:Механа Андъка - Дряновски манастирМехана "Андъка" е разположена в полите на Средна Стара планина в непосредствена близост до прочутия Дряновски манастир "Св. Арх. Михаил".
    

Намира се на 5 км. от град Дряново, заобиколена от вековна девствена гора и многобройни историко-културни обекти за желаещите да ги посетят.

Построена през 1965 г. Механа "Андъка" е обявена за архитектурен паметник, запазила облика си и до днес.

Заведението разполага със 150 места, включващи закрита част и голяма лятна градина.

Механата посреща своите посетители с уютна обстановка и добро обслужване.

Кулинарните предложения в менюто са способни да задоволят и най-изтънчените и претенциозни вкусове.

Сутрин, обед или вечер винаги има с какво да бъдат задоволени очакванията на клиентите, поддържайки се високо ниво на клиентско удоволетворение.

 

  • Заведението организира:
  • Кръщенета
  • Рожденни дни 
  • Юбилеи
  • Новогодишни и др. празници

 

Механа "Андъка" - Насладете се на уюта и добрата кухня!

 

Телефон: +359 893 462 426

Споделете:

Коментари

Преди дни се опитахме да обядваме в тази механа. На мръсна маса, неотсервирано от гостите преди нас и непочистено, чакахме 10 минути някой да ни обърне внимание за поръчката и да почисти масата. След салатите, от поръчката на мъжа ми му донесоха шкембе чорбата (но без набор за овкусяване) и без поръчаната от него пърленка без чесън, а на мен ми донесоха само пърленката с чесън, но не и супата. Последваха 50 минути, през които друго не бе донесено на масата ни, а понеже я споделяхме и с други две жени, които си тръгнаха, никой не дойде и да отсервира след тях (но им взе сметката). След толкова чакане най-после пристигна сервитьора с втората пърленка, но с чесън! Когато го попирах “ а какво става с моята супа, чакаме вече 50 минути”, ми беше казано “ ами кухнята е ето там - идете си я направете” и си тръгна. След малко се появи друга сервитьорка, която ми носеще шкембе чорба и като й казах, че моята поръчка е за агнешка супя, тя ми каза “ами тя свърши”! Това след 50 и повече минути от вземане на поръчката ми и изстиналата ми пърленка! И ако мислите, че уоравителят ни се извини или ни компенсира за разочарованието - лъжете се, не направи нито едно от двете! Мили хора, не се лъжете по красита природа наоколо, не хабете време и пари в това “капанче за посетители”! В тази механа никой не се грижи Вие да сте доволен клиент и вашите желания са без значение!

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми