Новаков е новият областен лидер на ГЕРБ-Благоевград

новини

На свое редовно заседание днес Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ избра евродепутата Андрей Новаков за областен координатор на ГЕРБ-Благоевград.

Новаков е дългогодишен член на структурата на партията в Благоевград, както и бивш областен координатор на МГЕРБ. В момента той е втори мандат евродепутат от ГЕРБ/ЕНП.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ също така определи Росица Димитрова за ръководител на общинската структура на партията в Благоевград. Областен административен секретар на ГЕРБ-Благоевград ще бъде депутатът Даниела Савеклиева.

В края на следващата седмица новото ръководство ще бъде официално представено пред актива на партията в Благоевград на областно събрание. На събитието ще присъстват представители на всички общински структури на партията в Благоевградска област, както и членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

За Сандански Изпълнителната комисия утвърди Стоян Стоев като общински ръководител на структурата.

Както обеща и в изборната нощ след местните избори премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, на базата на резултатите управляващата партия започна с промените на структурите си по места.
Очаквано сред първите организации с подменен състав са структурите в Благоевград, където ГЕРБ претърпя сериозни поражения както в областния град, така и из ключови общини.
На пръв поглед изглежда, че цялото ръководство на местните организации ще претърпи промяна, но внимателно вглеждане в решенията на Изпълнителната комисия показва, че сериозно влияние пак ще продължи да има досегашният областен координатор на партията – депутатът Даниела Савеклиева.

Източник: Епицентър.бг

Сподели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Най популярни

На фокус

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!