Описание:

Фирма “Текс-Техника” ООД

развива дейността си на територията на Република България от 1997 г. и е с многогодишен опит в областта на шивашката индустрия.

 

Бизнес център 33

Цялостно оборудване и обзавеждане на цехове за облекло съгласно желанията и потребностите на нашите клиенти, в съответствие с европейските стандарти за отрасъла. Подбор и обучение на персонал. Продажба, поддръжка и сервиз на текстилни машини и CAD/CAM системи. Доставка на резервни части и консумативи. Разработка и разпечатване на модели, кройки и маркери. Участие в международни програми и проекти за сътрудничество.

 

Нашата мисия

Активно да съдействаме на клиентите на фирмата и да ги поддържаме за успешното им развитие и адаптация към изискванията на технологиите и пазара, за да могат своевременно да отговарят на предизвикателствата на индустрията, която постоянно и динамично се развива и променя.

Тази мисия се изпълнява чрез внедряването на иновационни идеи, технологии и know-how, на базата на познанията и опита на Текс Техника и на завоюваното през годините доверие в отношенията й с клиентите и партньорите.

 

Стратегическа цел

„Текс-Техника“ да заеме водеща позиция и да увеличи продажбите си на продукти и услуги както на българския пазар, така и в съседните държави. За постигането й фирмата постоянно разшираява асортимента на предлаганите софтуеър и хардуеър и на свързаните с тях услуги, географския обхват на дейността си, както и позиционирането на предлаганите изделия в нови сфери (мебелна, автомобилна, кожарска, обувна, на техническия текстил и други индустрии). Постоянното усъвършенстване и оптимизация на вътрешно-фирмената организация и на процесите, както и повишаването на квалификацията и професионалата подготовка на персонала са неотделим фактор и същевременно – солидна база за реализацията на тази стратегическа цел.

 

 

Услуги

Монтаж, пуск, поддръжка и ремонт на оборудването (гаранционно и след гаранционно).
Начално обучение на персонала за работа с техниката и софтуерните програми.
Допълнително обучение и подготовка (за нови версии и модификации на системите – хардуер и софтуер), в офиса на фирмата и на място при клиентите.
Разработка, оптимизация и разпечатка на модели, кройки и маркери.
Сервизни договори.
Консултации, свързани с развитието на бизнеса на клиентите от бранша.
Разработка на цялостни проекти за цехове/фабрики и/или техния ремонт и обновяване.
Съдействие за развитието на сътрудничество между клиентите на фирмата и фирми от други страни за съвместна дейност: търсене на бизнес – партньори за производството на дрехи (на ишлеме и на готови изделия), логистика, транспорт, посещения, участие в мероприятия в бранша и в съвместни проекти, и т.н.

Споделете:

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми

това посещение ще бъде зачетено след като рефрешнете страницата или поcетите друга