Хотел за кучета ДогЛенд, град София, кв. Бояна хотел за кучета

гр. София, кв. Бояна, ул. "Васил Чекаларов" № 23

info@doglandhotel.com

Рейтинг >>

Последвай

Хотел за кучета ДогЛенд, град София, кв. Бояна хотел за кучета

Сподели

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email
Информационни портали

Хотел за кучета ДогЛенд, град София, кв. Бояна хотел за кучетаГолямата ни обич към кучетата ни вдъхнови да създадем този кът за весели игри, почивка, спортно-умствени занимания под ръководството на инструктор, нкп( начален курс на послушание- при желание на собствениците). Хотел за кучета ДогЛенд, град София, кв. Бояна хотел за кучета

Нашата основна задача е  Вашето любимо куче да намери своя втори дом в нашия хотел и да е щастливо всеки път, когато ни гостува.

При нас любимците Ви няма да пребивават затворени в клетки, а ще се разхождат свободно в къщата, почиват в своите стаички или ще тичат и играят в големия ни и красив двор. Хотелът ни е разположен в подножението на Витоша и разполага с уютна борова горичка.

Хотел за кучета ДогЛенд, град София, кв. Бояна хотел за кучета

Условия:

Kучетата се настаняват самостоятелно или с други кучета в зависимост от тяхната възраст, размер, пол и темперамент. Това се отнася и за заниманията на двора. Те са под непрекъснато наблюдение, даже и през нощта във времето за сън, така че да сме сигурни, че всяко куче ще има възможност за пълноценна почивка. Настанени са комфортно в уютни, чисти и просторни стаички с удобни легла, винаги прясна водичка до себе си и заобиколени от играчки. Осигурен е индивидуален контакт на кучето с човек, особено през вечерните часове.
Вашето куче ще може да се чувства като у дома си не само през нощта, но и през деня. За по- темпераментните кучета е предвидена допълнителна активност с опитен треньор/апортиране, допълнителни активни разходки и тренировки/. При хубаво време те могат да прекарат целия ден в игри на двора. За активната им почивка разполагаме с богат асортимент топки и играчки.
За по-спокойните е гарантирана възможност за усамотяване и пълен релакс.

Хранене:

Когато дойде време за хранене ние не правиме компромиси! Обръщаме специално внимание на това, кучетата да получават балансирана и здравословна храна, най- висок клас. Режима на хранене, както и вида на храната ще съгласуваме с желанието на собственика.

Ако Вашето куче има специални изисквания, моля да ни информирате!

Имаме непрекъсната връзка с нашите ветеринарни лекари, които могат да дойдат незабавно при необходимост.

За спокойствието на собствениците, при желание е предвидена връзка с нас по телефон, Viber или Skype, за да бъдете осведомени как се чувства Вашия любимец. При желание може да видите Вашият домашен любимец в реално време на нашите камери, както и фотографии или видеофилми за спомен от неговата ваканция изкарана с нас. Доброто отношение, дългите разходки, игрите с приятели – това са все неща, които ще превърнат престоя му в една наистина весела ваканция.
През летните месеци се провеждат и разходки в Княжевската борова гора( при желание на собствениците). Във вторник и петък се провежда  НКП ( начален курс за послушание).

Задължителни изискваня към кучетата са:

  • да бъдат здрави към момента на настаняването им
  • да имат валиден паспорт и да имат направени годишни ваксинации
  • да са обезпаразитени ( вътрешно през последните два месеца и външно през последния месец). /Препоръчваме използването на ампули като Фронтлайн или Адвантикс. Могат да бъдат поставени и при нас./
  • да не бъдат агресивни към другите кучета или хора и добре социализирани.

За да се запознаете с нашите условия, които предлагаме, препоръчваме Ви да ни посетите на място предварително. Ще можем да се запознаем и да си поговорим за Вашия любимец, за неговия характер, навици, начин на хранене.

Хотел за кучета ДогЛенд, град София, кв. Бояна хотел за кучета

Ще ни намерите на:

Адрес: гр. София, кв. Бояна, ул. “Васил Чекаларов” № 23

Телефон: +359 878 928 470; +359 899 528 877;

Имейл: info@doglandhotel.com

Уеб сайт: www.doglandhotel.com

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Хотел за кучета ДогЛенд, град София, кв. Бояна хотел за кучета“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Изпрати запитване на Хотел за кучета ДогЛенд, град София, кв. Бояна хотел за кучета

Вашите партньори в дигиталните решения

Информационен портал

Бизнес каталог

Бизнес каталог Информационни портали ООД

Изработка на сайт

Изработка на сайт

Изработка на сайт на ниски цени