Описание:

Англоезична детска градина “Mалки стъпки” е създадена през 2010 година като детски център, а през 2011 г. получава лиценз от МОМН (РД -14-33). В момента ЧДГ „Малки стъпки” комбинира успешно държавните образователни изисквания и изучаването на английски език по авторски учебни  програми. Ежедневието на децата преминава в комуникация на английски език. Това от своя страна е предпоставка за неговото безстресово и естествено възприемане. Родният език от друга страна е силно застъпен в заниманията на предучилищните групи. Така двата езика едновременно допринасят за развитието и обогатяването на децата без да си пречат.

Обитаваме светла и уютна къща в чистия и спокоен квартал Симеоново, с лесен достъп и места за паркиране. Разполагаме с просторни стаи с много естествена светлина, чудесна градина с много дървета и цветя, както и детска площадка със съоръжения за игра. На разположение на децата има и физкултурен салон. 
Цялостното обзавеждане на детската градина, игровата база и учебните материали са  грижливо подбрани да насърчават и стимулират детското развитие. Те са изработени от екологично-чисти материали, с грижа за здравето на децата, и с мисъл за опазване на околната среда.

В нашата детска градина разчитаме изцяло на добре подбрания, качествен колектив от квалифицирани и мотивирани млади учители, които дават всичко от себе си, за да направят пребиваването на децата в детската градина интересно, смислено и разнообразно. Радваме се на педагози с опит и с отличен английски език.

В ЧДГ „Малки стъпки” предлагаме  целодневни и полудневни програми за обучение и възпитание на деца от 2.5 до 7 години, организирани в четири групи. За удобство на родителите работим целогодишно от 8:30 до 18:00 часа от понеделник до петък.

Нашата цел в “Малки стъпки” е:

  • да осигурим топла и безопасна обстановка, близка до семейния уют
  • да направим ученето забавно и увлекателно
  • да подкрепяме и окуражаваме всяко дете
  • да подготвим дейности, които да стимулират растежа и развитието
  • да поощряваме позитивната самооценка и самоувереност
  • да изграждаме ценности като честност, уважение, грижа и др.

Споделете:

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми

това посещение ще бъде зачетено след като рефрешнете страницата или поcетите друга