Описание:

Услугата, която предлага частна детска градина „Еко детско селце” е комплексна и включва – транспорт, грижа, възпитание и обучение на децата.
Възпитанието заема основно място в нашият продукт и върви ръка за ръка с обучението на най – малките. Начинът на обучение в „Еко детско селце”е аспектът , който го отличава от останалите детски заведения и придава уникалност на характера му.

Децата растящи в „Еко детско селце”, се учат изцяло чрез игри, трупат знания от контакта си с природата, придобиват умения, използвайки собствените си сетива. При работата си с децата , наблягаме на ековъзпитанието, природосъобразният начин на живот, свобода на игрите, развиване на въображението.
Опитваме се да избегнем все по – широко навлизащата практика в детските градини – учебната дейност да измества игрите и свободата в дейността на децата, която е толкова важна за тях в тази ранна и крехка възраст.
Заниманията с които е изпълнено ежедневието на децата също са уникални, тъй като са приложими само в среда, сходна с тази на „Еко детско селце”. Любими занимания са: разходка в гората , поливане на цветя, грижа за нашите животинки (зайчета , костенурки, таралежи, птичета през зимата). Детско селце разполага с огромен двор, в който има и зеленчукова градина. В нея децата имат възможност да отгледат свои зеленчуци, да ги наблюдават как се променят от семенце до озрял зеленчук, който с гордост могат да отнесат в къщи. Броенето, пространственото ориентиране, групирането сред природата също се случват някак естествено, под формата на игри с шишарки, кестени и жълади. 

ЕКИП 

За нашите деца ще се грижи екип от педагози, детегледачки и медицинско лице, всеки делничен ден от 08.00 до 18.00 часа. Медицинското лице ще бъде в центъра целодневно.

За група от 15 деца ще се грижи един педагог и една детегледачка. 

Приемът в „Детско селце” е целогодишен, при наличието на свободни места.

Необходими документи:

  • Заявление по образец
  • Копие от акт за раждане
  • Копие на личните карти на родителите
  • Медицински изследвания
  • Договор за прием

Набор от документите може да намерите на място.

Споделете:

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми