Описание:

Darko Team  е спортна школа специализирана в обучението по лека атлетика. При нас се подготвят хора от всички възрастови групи. Ние имаме отбори за деца и предлагаме индивидуални тренировки за възрастни.

Нашият екип е изграден от опитни специалисти и млади, амбициозни треньори завършили Национална спортна академия.

Заниманията за деца в Darko Team се водят по утвърдени програми на международната федерация по лека атлетика. При изпълнението на упражненията в тренировките се използват адаптирани към възрастта на всяко дете лекоатлетически уреди. Нашата методика е основана на принципа „тренировка чрез забавление”. В подготовката прилагаме подвижни игри развиващи в децата не само физически и тактически качества, а и социална отговорност. За нас в важно индивидуално отношение и подхода към всяко дете. 

В Darko Team всеки може да намери своето място в спорта. Ние водим индивидуални и групови занимания за възрастни. Нашите специалисти ще ви помогнат да реализирате личните си спортни амбиции. Независимо дали искате да станете професионален атлет, имате нужда да регулирате вашето тегло или просто търсите добра компания, за да спортувате и да поддържате добър тонус. Ние можем да ви помогнем.

Darko Team за любители

Вие не сте професионален спортист.

Спортът никога не е бил важна част от вашето ежедневие, но сега искате да се промените, а ние можем да ви помогнем.

В Darko Team ще ви мотивираме да станете редовни в спортуването. Нашите специалисти ще се съобразят с личните ви цели в спорта и ще ви изготвят тренировъчна програма и хранителен режим съобразен с начина ви на живот.

Ние държам на разнообразните тренировки и използваме многобройни упражнения, които ще Ви помогнат да бъдете в перфектна форма.

С тренировките в Darko Team ще се разтоварите от напрежението, ще поддържате идеално тяло и ще имате високо самочувствие. При нас всеки може да намери своето място в спорта.

Darko Team за деца

Darko Team провежда обучение по лека атлетика за деца от всички възрастови групи. При нас всяко дете може да открие и развие своя спортен талант под ръководството на лицензирани треньори. Методиката на нашата подготовка е съобразена с програмата „Детска атлетика” на Международната федерация по лека атлетика.

Заниманията се водят на стадион „Васил Левски” в София, а тренировъчните групи са разделени според възрастта на децата.

-          Деца от 4 до 6 години. Тренировките се провеждат два пъти в седмицата. Едно занимание е с продължителност между 30 – 45 минути.

-          Деца от 7 до 10 години. Тренировките се провеждат три пъти в седмицата. Едно занимание е с продължителност между 50 – 60 минути.

-          Деца над 10 годишна възраст. Тренировките се провеждат 3 или 4 пъти в седмицата. Едно занимание е с продължителност между 60 – 75 минути.

 

 

 

Споделете:

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми