Описание:

Курсове по английски език в София

Езиков изпитен център MET SCHOOL OF ENGLISH предлага голямо разнообразие от курсове по английски език за деца, ученици и възрастни в гр. София.

MET SCHOOL OF ENGLISH e единственият в България лицензиран изпитен център от PeopleCert за провеждане на изпити за едни от най-известните международни сертификати по английски език LanguageCert.

Нашите курсове по английски осигуряват качествено обучение по общ английски, а също така и изпитна подготовка за най-добрите международно признати сертификати.

MET SCHOOL е подготвителен център за изпитите по английски език KET, PET, FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и IELTS. Партньор е на British Council по програмa Addvantage.

Курсове по английски език за деца и ученици

Нашите курсове по английски език за деца са разпределени в три нива PJ (6-7 годишни), AJ(8-9 годишни), BJ (9-10 годишни).

За малките ученици на възраст от 6 до 12 години предлагаме курсове по английски за деца за подготовка за международните детски сертификати на University of Cambridge YL Starters, Movers, Flyers.

Учениците 5-7 клас ( 11-13 годишни) изучават английски в следните нива: AS, BS, CS , DS. След успешно завършване на тези нива, курсистите продължават обучението си в курсове по английски за сертификатна подготовка – FCE, CAE, CPE на University of Cambridge. Сертификатите на University of Cambridge са с безсрочна валидност и са гаранция за качество и необходим документ за всеки, който желае да учи или работи в чужбина, или в международна компания със седалище в България.

Курсове по английски език за възрастни

Курсовете по английски език за възрастни на MET SCHOOL OF ENGLISH са с акцент върху практическото използване на езика и ефективната комуникация. По време на нашите курсове по английски се развиват паралелно всички езикови умения – Слушане, четене, писане и говорене. Освен присъствено обучение всеки курсист има възможност да ползва безплатно мултимедийни продукти за допълнителна подготовка и усъвършенстване на английския език. Учебните помагала са на водещи издателства – Longman, Cambridge, Macmillan, Oxford. Предлагаме курсове по общ английски език, както и подготовка за сертификат на Cambridge. Занятията се провеждат в малки групи до 10 човека. Нашите курсове по английски език са съобразени с работния график на обучаемите. След успешно положен финален тест всеки получава сертификат за завършен курс по английски, съгласно общата европейска езикова рамка.

Курсове по английски език за корпоративни клиенти

Eзиков център МЕТ School Of English предлага и интензивни курсове по английски език, както и обучение по бизнес английски за корпоративни клиенти. Научете повече тук

title]

Споделете:

Добави коментар

Подобни фирми

Последно Посетени Фирми